Du har lagt til %s bøker i handlekurven din
Totalpris:
Bestillingsoversikt
Bok
Pris

x Bok


Levering

Totalbeløp

Om vår bedrift

Skaperne av den personlige barneboken: Magien i mitt navn

Vi har vel alle sammen én eller annen gang i livet forestilt oss hvordan det hadde vært å få oppleve barndommen igjen. Det sies at så snart du blir voksen, glemmer du å leke og ha det gøy. For barn kan alt i livet bli moro og gøy, man trenger bare litt fantasi. Lekenhet fra barn og nostalgi for de voksne fikk oss til å starte dette bokprosjektet.

 

The Story Tailors startet i Barcelona i 2015 av spanske og tyske entreprenører med tidligere erfaring innenfor markedsføring, teknikk og barneunderholdning. Ideen og tanken bak bedriften var å få lov å lage kreative og elskede bøker som kunne utvikle barns interesse for å lese og samtidig tilby et pedagogisk verktøy for foreldre å bruke for å øke barnas begeistring for bøker.

 

Vårt debutprodukt, Magien i mitt navn, er en personlig tilpasset barnebok basert på hvert bokstav i barnets navn. Boken finnes på åtte forskjellige språk og har solgt i mer enn 100 000 eksemplarer under sitt første år. Etter dette lanserte vi en produktserie med samme tema, The Story of My Name, i 2016. En personlig tilpasset mini-bokserie (15 cm x 13 cm) dedikert til hvert familiemedlem, som mamma, pappa, mormor eller farfar. Disse bøkene finnes på seks forskjellige språk og er tilgjengelig i 14 forskjellige land. I år 2017 lanserte vi enda en personlig barnebok. My Magic Numbers er basert på en viktig og spesiell dato i barnets liv. For eksempel en bursdag, dåpsdag eller en baby-shower. Denne boken er oversatt til engelsk, tysk, katalansk og japansk. Flere språk er nå i produksjonsprosessen og forventes snart på markedet.

I produktkategorien My Magic Team, har vi som målsetting å videreutvikle vår produktlinje med personlige bøker basert på de største og mest populære fotballagene i verden. Vi lanserte vår første personlige fotballbok i fjor med vårt lokale lag, The Magic of FC Barcelona.

 

“Magien i mitt navn” inviterer alle barn til å være med på en magisk reise full av spennende karakterer som følger med barnet på et eventyr gjennom fargerike verdener fulle av overraskelser. Den personlige delen er hjertet av eventyret, da hele historien bygger på bokstavene i navnet til barnet. På denne måten får hvert barn et unikt og skreddersydd eventyr som forklarer den skjulte betydningen til hver bokstav i navnet deres.

Visjonen til The Story Tailors:

 

  • Vi tror på at hvert barn fortjener å få oppleve en magisk barndom med mulighet for kunnskap og utdannelse uansett bakgrunn.  
  • Hvert barn er unikt og spesielt og skal alltid være stoltav seg selv og den de er. Som Oscar Wilde sa: “Be yourself, the rest of the roles are already taken”.
  • Som bedrift og medmennesker er det viktig for oss å ta ansvar og gi tilbake til samfunnet og gjøre det til et bedre sted. Derfor jobber vi sammen med og bidrar til Redd Barna.
  • Vi tror på teknisk utvikling og hvordan vi ved hjelp av den og utdanning kan skape magiske, lærerike og personlig tilpassede bøker.

 

La magien ta deg med på en fantastisk reise!